Testimonials

Nynke Hoekstra, training op 10 december 2015;

“Goede opbouw, balans in stukje theorie en praktijk geleide meditaties, daardoor s’avonds uitgerust naar huis en een goede nachtrust tegemoet.”

J.W. Graeff, training op 10 december 2015;

“Theorie & praktijk gaan prima samen.”

Anita van Es, training op 10 december 2015;

“Een 2-uur durende duidelijk opgebouwd programma waarin inhoudelijk de werking & uitvoering van meditatie wordt besproken. Een ontspannen groepssfeer met een fijne stem die de meditatie leiding geeft.”

Vivian Pieck, training op 10 december 2015;

“Heldere  uitleg, niet zweverig, praktisch en goed bruikbaar.”

Petra van der Schot, training op 10 december 2015;

“Goede sfeer, niet zweverig, vragen worden goed beantwoord. Prima opstap richting meer mediteren en bewustwording.”

Karen de Nooijer, training op 10 december 2015;

“Je leert waar je nek-schouderspanning vandaan komt, daarbij wordt je bewust van je gewoonten. Tijdens de meditaties leer je op je houding en ademhaling te letten, dit geeft je weer handvatten om thuis verder te mediteren.”

Sylvia, training op 10 december 2015;

“Uitleg over het ontstaan van spanning, je wordt je bewust wat allemaal van invloed is op de spanning van je spieren. Ook hoor je iets over je eigen kijk op de wereld en hoe dit van invloed is op de spanning van je spieren. Je krijgt heerlijke meditaties aangereikt die op een fijne manier worden begeleidt.”

Sanne, training op 10 december 2015;

“Een goede eerste stap om de spanning in je nek/schouders te lijf te gaan.”

Nancy:

“Een heldere en verfrissende manier om leren te mediteren. Voor zowel beginners als gevorderden die behoefte hebben aan een opfriscursus. Tevens gelijk toe te passen. Ik ervaar na een middag al verlichting!”

Gerda:

“De intro cursus van Tim is een aanrader ongeacht je ervaring of kennis van mediteren. Op een fijne manier leert hij de basispunten niet te sloom en niet te snel. Precies goed dus.”