Over ons

Ik geloof dat een wereld waar mensen met regelmaat mediteren een betere wereld is. En ik geloof dat dankzij meditatie mensen plezieriger in hun lijf zitten en in alle rust met talent een bijdrage leveren aan de maatschappij vanuit hun hart. Het is mijn Missie om in een samenleving te wonen waarin mensen daadwerkelijk naar zichzelf kunnen luisteren en handelen.

Mijn visie: “Meditatie is de ultieme methode om de beste versie van jezelf te kunnen zijn”

Ik help gepassioneerde professionals met eenvoudig meditatie gereedschap zelfstandig van nek en schouder spanning af te komen. Met meditatie trainingen, 1 op 1 sessie’s en online materiaal ondersteunen ik jou om de spanning in nek en schouders te reduceren.

Trainer Meditatie Tegen Nek en Schouder Spanning

187 - versie 2

Tim van Asselt

Sinds 2001 werk ik 1 op 1 met cliënten om d.m.v. therapeutische massage en meditatie technieken de spanningen in rug, nek en schouders te verlagen.